La setmana passada, els treballadors del CET d’Aprodisa van realitzar una formació amb la Policia de Proximitat de Sant Adrià de Besòs, en la qual van compartir valuosos consells per al nostre dia a dia. Aquesta formació va subratllar la importància de la imatge que projectem amb el nostre uniforme, ja que representem la nostra entitat.

Durant la sessió, es va recordar la necessitat d’anar sempre documentats, les precaucions a prendre davant de robatoris i furts, i es va fer un repàs de l’educació viària. També vam reconèixer la labor preventiva que realitza la Policia de Proximitat i el seu compromís per estar sempre disponibles per ajudar-nos.

En aquesta formació es va destacar la importància de saber evitar situacions de conflicte per prevenir mals majors. També va recordar que la policia duu a terme tasques de mediació i que ens poden ajudar en aquestes situacions.

Vam comptar amb la presència de l’Anabel, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament. Va ser una experiència molt enriquidora que ens va proporcionar eines pràctiques i coneixements essencials per al nostre dia a dia.