Avui s’han dut a terme les dues primeres sessions de la nova activitat que iniciem al nostre centre ocupacional, anomenada ‘Intervenció Assistida amb Gossos’, organitzada per INTERADOG. En aquesta jornada, hem rebut la primera visita de Nora, una encantadora gosseta, acompanyada per Amal, la nostra terapeuta en Intervenció Canina.

Aquest programa, que s’estendrà al llarg d’un any, consistirà en sessions que es duran a terme cada divendres en grups petits i rotatius, assegurant així que tots els nostres usuaris puguin beneficiar-se d’aquesta meravellosa experiència. L’Assistència Assistida amb Gossos promet un gran nombre de beneficis, entre els quals s’inclouen l’augment de l’autoestima, la seguretat en un mateix, millores en l’atenció i la memòria, així com el desenvolupament d’habilitats emocionals, cognitives i socials.

Aquest projecte és tot un repte per a Aprodisa, ja que és la primera vegada que ens aventurem en una iniciativa d’aquest tipus. Tant el grup com la professional encarregada han expressat una valoració inicial molt positiva d’aquesta experiència.