Benvolgudes famílies,

Des de l’Area de Famílies volem informar-vos sobre la Campanya de recollida de firmes que s’està realitzant des del nostre sector per presentar una Iniciativa Legislativa Popular ( ILP ) per modificar la Llei de la Dependència.

Com sabeu l’actual Llei de la Dependència reconeix el dret de les persones a gaudir d’un servei residencial o centre de dia per millorar les seves condicions de vida. Aquests serveis funcionen segons criteris de copagament : els usuaris paguen una part i l’altra està abonada per l’Estat.

A l’actualitat les ajudes del govern han reduït la seva aportació i es té en compte el patrimoni familiar per determinar el càlcul de copagament del servei. Es per això que la situació de vulnerabilitat del nostre sector cada cop s’agreuja més.

La Iniciativa reclama entre d’altres aspectes que la Llei de la Dependència apliqui criteris més justos i equitatius.

Es por això que us animem a participar signant els Plecs oficials d’aquesta campanya.

Disposem d’un document de lectura fàcil que poden consultar a la nostra web i als centres on s’explica la intencionalitat de la proposta i com participar.

Us informem que per signar haureu de dirigir-vos directament a Aprodisa Administració calle Ricart o Centro Ocupacional per signar als plecs oficials amb el vostre DNI.

Es important recolçar aquestes propostes per reivindicar els nostres drets.

Salutacions,

AREA DE FAMILIES

Aprodisa