Cartell del al Xerrada

Cartell del al Xerrada

El passat 17 de setembre va tenir lloc al Centre Ocupacional la primera xerrada del cicle que Aprodisa ha organitzat per a aquesta recta final de l’any. Aquestes xerrades serveixen com a punt d’aprenentatge i de debat sobre temes que preocupen les famílies de totes aquelles persones que composen la nostra organització.

Mònica Vázquez, la ponent, va saber dirigir un debat interessant i contrastat, plantejant la sessió de forma clara i dura ja que des de la posició paterna planificar i decidir amb qui i on viurà en un futur pròxim el seu fill, quan ells faltin, és una decisió important, i més tenint en compte la manca de recursos de l’administració en el moment actual.

Mónica va voler deixar palesa la necessitat d’establir un compromís en el si de la família, fent partícip als fills futurs tutors legals, o no, en les preses de decisions. Fomentar la comunicació per millorar la relació de tots els membres de la família. En aquest punt algunes intervencions de germans han posat èmfasi en aquells aspectes legals, burocràtics com la formalització d’un testament, el tràmit d’incapacitació i assignació de tutors legals, donacions patrimonials entre d’altres que des de l’Àrea de Famílies recollim per continuar tractant el futur i de nostres usuaris/es i famílies.

Una xerrada molt interessant, amb una bona acollida i valoració dels assistents. Gràcies a tots els assistents i Mònica Vázquez, la ponent, per la seva gran intervenció.