Manuel López López - Gerent d'aprodisa

Manuel López

El proper 27 d’abril de 2014, a les 12:00, en Manuel López, gerent d’aprodisa, rebrà al consistori Municipal de Sant Adrià el “Premi Ciutat de Sant Adrià 2014” dins l’ambit de Serveis al Ciutadà.

Ens sentim molt satisfets d’aquest merescut guardó que, al mateix temps, certifica i reconeix la trajectòria d’en Manuel tant dins la nostra associació com en la relació amb les altres associacions de la nostra localitat, sempre treballant per a millorar la tasca associativa a Sant Adrià.

Proposat enguany per l’associació “Ball Ciutat Sant Adrià” , a continuació us reproduïm la carta que van entregar a l’ Ajuntament per a la seva candidatura.

Carta tramesa per l’Associació “Ball Ciutat de Sant Adrià”:

Manuel López Lopez és conegut a la localitat per la seva trajectòria professional com a gerent de l’entitat APRODISA des de fa trenta anys . La seva dedicació constant per la defensa de les persones amb discapacitat, el reconeixement dels seus drets per la societat i alhora la lluita per participar activament en el teixit associatiu de Sant Adrià és un fet constatable per tots els que som al seu costat.

Qui podria pensar tres dècades enrere que l’associació nascuda per un grup de famílies quasi sense ajudes arribaria a establir un vincle tant fort amb aquesta localitat? Qui podria pensar que partint d’un grup assistencial arribarien a consolidar un centre laboral? Qui imaginaria que necessitarien tres autocars per gaudir d’una trobada de famílies? Hem de reconèixer l’esforç, la dedicació, el treball, la il·lusió en aquesta entitat com un projecte que Manuel Lopez ha fet seu treballant, fent costat als seus usuaris, famílies i professionals per tirar endavant i superant els obstacles que encara avui dia el col·lectiu amb necessitats especials pateix.

Manuel ha considerat sempre que la millor forma d’integrar socialment a les persones amb discapacitat és fent associació; fent associació amb convenciment des de les seves arrels creant APRODISA amb il·lusió i assolint petits objectius que sedimentin casa seva . Perquè APRODISA és casa de tots i per tothom. La línia que Manuel ha seguit durant aquests anys i que esperem que continuï molts més és el resultat d’un convenciment ferm dels seus ideals, un esperit lluitador amb sensibilitat i molta estima que transmet a la gent propera. És segur que coneixeu els diferents uniformes de Manuel: formal en actes oficials, dirigint el transport, col·laborant amb els càtering, convidant als ciutadans a gaudir del seu grup d’aeròbic i del nostre Grup de Balls de saló col·laborant amb la nostra entitat … i molts altres moments amb els que heu pogut identificar a Aprodisa. Sempre està fent costat.

Son molts anys de dedicació i el seu vincle és ferm amb projectes de futur immediat. Transmet el seu bagatge al seu equip i encoratja als seus a continuar amb el seu projecte amb molta cura i estima. Per tot això estem convençuts que Manuel López López és mereixedor de rebre el Premi Ciutat de Sant Adrià 2014.

Cartell Premi Ciutat Sant Adriá 2014

Cartell Premi Ciutat Sant Adriá 2014