El logotip d’Aprodisa va néixer fa ja més de 20 anys amb un logotip que volia transmetre la “construcció” de quelcom que pretenia recolzar i protegir als disminuïts de Sant Adrià.

logo-aprodisa-old

Enguany hem realitzat un redisseny del logotip i de la presentació de la marca més modern, acurat i simbòlic, respectant el que fins ara hem tingut però afegint-hi alguns elements que enriqueixen el detall del mateix.

Hem incorporat uns colors als quadres de la construcció, que simbolitzen la diferència dels nostres socis i la seva integració en el total. Així mateix, la colorització de les lletres pretén transmetre la diversitat de la nostra entitat, així com fer la marca més desenfadada i alegre.

LogoAprodisa

Finalment, la tipografia triada per al text descriptiu inferior és la tipografia “Anna”, dissenyada per Anna Vives. L’Anna és una noia amb la síndrome de Down que ha dedicat l’any 2012 a acostar-se al món de la lletra, treballant la lectura i l’escriptura. Agraïm de nou que ens hagin autoritzat a l’ús de la seva tipografia al nostre logotip. Si voleu saber més sobre l’Anna i el seu projecte podeu visitar la seva pàgina web annavives.com.