El Grup de Suport Familiar de Aprodisa ha participat, el marc d’activitats que organitza l’Escola de Famílies de Dincat per a aquest any 2015, al Taller titulat “Eines paper benestar” amb Àngels Ponce.

L’activitat s’ha desenvolupat en dues sessions en què els participants han pogut posar en pràctica senzills exercicis de RELAXACIÓ I ATENCION. Estratègies efectives que, en definitiva, poden ajudar-nos a millorar el nostre benestar.

Millorar el nostre benestar personal, relativitzar les preocupacions i gaudir del present i els bons moments identificant-los com a tal són algunes de les premisses que Àngels ens recorda constantment ja que una de les nostres prioritats ha de ser el Cuidar-nos i deixar-nos cuidar … per poder atendre els nostres.

La participació i valoració del grup de famílies ha estat positiva, ens han transmès el seu interès perquè continuem planificant noves activitats.

Aquí us deixem algunes instantànies del moment i aprofitem per recordar-vos alguns missatges de la xerrada que vam realitzar al novembre de l’any passat amb Àngels Ponce:

Diapo-1

Per cuidar bé als nostres fills hem de pensar primer en cuidar-nos a nosaltres mateixos

Diapo-3

És tan important gaudir d’una bona salut física com d’una bona salut emocional perquè estan lligades

Sentim el que pensem: no pensis tant … actua, pensa en positiu

Diapo-5

Som interdependents: el teu benestar és la meva benestar, dedica temps a la teva parella i als teus amics, és important tenir una bona xarxa de suport

Premisses d’Àngels Ponce

Des d’aquí volem agrair-li a Angels Ponce seva atenció en aquesta activitat i en l’organització de la mateixa.