Aprodisa celebra el Carnaval

Aprodisa celebra el Carnaval

Un dels dies que més ens agraden a Aprodisa és sens dubte el Carnaval. Ens encanta disfressar-nos, maquillar-nos i riure sense parar. Aquest any, després d’uns anys molt marcats per la pandèmia, hem recuperat la normalitat i hem pogut celebrar una gran festa de Carnaval! A continuació us deixem algunes imatges d’aquesta magnífica jornada:

Socorristes per un dia

Socorristes per un dia

Un grup d’usuaris i usuàries d’Aprodisa ha participat en una divertida activitat en què s’han convertit en socorristes per un dia. L’activitat ha servit per mostrar-los el dia a dia d’aquest col·lectiu que és tan important per poder gaudir de la platja amb seguretat.

Ha estat una jornada molt didàctica i divertida en la que s’han pogut posar a la pell d’un socorrista.

 

Berenar de cloenda del curs d’Aeròbic

Berenar de cloenda del curs d’Aeròbic

Aquest dimecres 22 de juny, s’ha tancat el curs de l’activitat d’Aeròbic i l’hem acomiadat amb un merescut berenar després d’un altre any que tampoc ha estat fàcil. Hem pogut gaudir d’una estona molt divertida i amb molt bona companyia.

Aprodisa torna a anar de colònies

Aprodisa torna a anar de colònies

Després d’uns anys molt durs marcats per la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions que hem anat patint durant molts mesos, aquest any per fi un grup d’Aprodisa ha tornat a anar de colònies a l’Hotel Caprici Verd a Santa Susanna. Tots en teníem moltes ganes i hem gaudit encara més de l’experiència viscuda.

Aprodisa a l’Enfutbola’t 2022 celebrat a la Unió Esportiva Vic

Aprodisa a l’Enfutbola’t 2022 celebrat a la Unió Esportiva Vic

La 4a edició de l”Enfutbola‘t. Futbol per a tothom’, la jornada lúdico-esportiva organitzada per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, que té com a protagonistes a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial, es va celebrar el passat dissabte 11 de juny a les instal·lacions esportives de la Fundació Unió Esportiva Vic.

La jornada va comptar amb la participació de gairebé 900 esportistes procedents de 51 equips d’arreu de Catalunya. Aprodisa no hi volia faltar i hi va participar, una vegada més, de la mà de l’equip de Futbol Inclusiu Barcino. Els nostres futbolistes i les seves famílies van passar un gran dia d’esport i diversió.

Aprodisa present a la Mostra d’Entitats de Sant Adrià del Besòs

Aprodisa present a la Mostra d’Entitats de Sant Adrià del Besòs

Aprodisa ha estat present un cop més a la Mostra d’Entitats de Sant Adrià del Besòs, celebrada el passat 28 de maig a la plaça de la Vila. La mostra, que aquest any arribava a la seva XII edició, és un esdeveniment on les associacions del municipi poden mostrar-se als ciutadans de Sant Adrià. Aprodisa va participar tant en la Mostra com en les activitats proposades per aquesta jornada.